Субота, 20.04.2024, 09:42:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Переваги і недоліки функціонування ВОБІ - Форум | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Друзі сайту
Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 39
Статистика
[ Нові повідомлення · Участники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Загальний розділ » Загальний форум » Переваги і недоліки функціонування ВОБІ (Слід визначити особливості функціонування ВОБІ)
Переваги і недоліки функціонування ВОБІ
SergiyДата: Вівторок, 27.01.2009, 15:47:10 | Сообщение # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Як Ви можете оцінити діючу практику роботи Волинського обласного бізнес-інкубатора?
biggrin
Що позитивного є в його роботі, а що слід обов'язково змінити! Які подальші перспективи змін можливі у його функціонуванні...?

Додано (27.01.2009, 15:47:10)
---------------------------------------------
Головним недоліком є та, що багато людей недостатньо інформовані і не розуміють що таке "Бізнес-інкубатор" і які його функції...
Для вирішення цієї проблеми пропоную ширше проводоти роз'яснювальну роботу серед підприємців (а особливо при їх реєстрації) щодо можливості підтримки бізнесу за участі бізнес-інкубатора...:-)
Адже бізнес-інкубатор - це перш за все організація, діяльність якої спрямована на створення сприятливого оточення для нових підприємств. Найважливішими функціями бізнес-інкубаторів є:
* надання приміщення для офісів/майстерень на умовах оренди, часто (у деяких містах/центрах) за цінами нижчими від ринкових і з гнучкими умовами одержання додаткового місця за вимогою,
* адміністративні і технічні послуги (телефон, копіювання, приміщення для конференцій/зустрічей, секретаріат і т. д.)
* консалтинг/бізнес-планування для починаючих і потенційних підприємців. Також можливий широкий набір інших (консалтингових) послуг, трансфер технологій, пропозиції по проведенню семінарів і тренінгів і т. д.
Адже надання вищенаведених послуг дасть можливість підприємцям розширити свій бізнес за рахунок інвестування коштів безпосередньо у виробничий процес, а не на організаційні моменти і адміністративні витрати (які на сьогодні досягли чималих розмірів) за рахунок певних пільг наданих бізнес-інкубатором!!!!!!!!
Також слід зробити гнучкіші умови до підприємців, які виявили бажання звернутися за допомогою до бізнес-інкубатора, а також спрощені і гнучкіші умови виходу з бізнес-інкубатора............!!!!!!!!!
В розвинених країнах надання послуг бізнес інкубаторами є звичайним і популярним явищем, яке стимулює підприємців до розширеного відтворення, а це в свою чергу - нові робочі місця, високі зарплати, і зосередження на виробничому процесі........ В Україні діяльність бізнес-інкубаторів - це поки що лише перспектива, яка набирає обертів...! biggrin

 
Форум » Загальний розділ » Загальний форум » Переваги і недоліки функціонування ВОБІ (Слід визначити особливості функціонування ВОБІ)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Copyright admin_VRBI © 2024