Четвер, 25.04.2024, 14:03:13
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Друзі сайту
Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 39
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Жовтень » 25 » Волинський інвестиційний форум
Волинський інвестиційний форум
17:17:53

24 жовтня 2008 р. у Луцьку відбувся перший на Волині Інвестиційний форум.

Участь у його роботі взяли голова облдержадміністрації Микола Романюк, голова облради Анатолій Грицюк, Надзвичайний і Повноважений Посол Республіки Білорусь в Україні Валентин Величко, Консул Генерального консульства Республіки Польща у м. Луцьку Мірослав Яцунь, радник Воєводи Люблінського воєводства РП Генрик Клапо, Аташе Посольства Російської Федерації в Україні Марія Медушева, Віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців Олександра Блавзевич, виконавчий директор Української асоціації бізнес-інкубаторів та інноваційних центрів Володимир Яремій, заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Байцим, представники малого бізнесу, ЗМІ, керівники громадських об’єднань та асоціацій підприємців Луцька і області.

Голова облдержадміністрації Микола Романюк привітав учасників та гостей широкомасштабного інвестиційного заходу та поінформував, що "метою форуму є презентація інвестиційного потенціалу Волині, відкриття нових можливостей для інвестування в економіку регіону, сприяння налагодженню ділових контактів у сфері міжнародного співробітництва та подальше підвищення інвестиційного потенціалу області".

У рамках форуму відбулась презентація інвестиційного потенціалу області.  Представники потужних підприємств регіону поділилися  досвідом упровадження перспективних інвестиційних проектів, зокрема, ТзОВ "Кромберг енд Шуберт Україна", ВАТ "Волиньхолдінг", товариство "Полтрекс". Йшлося також про перспективи торгівельно-розважального центру нового формату Порт-Сіті та інноваційну виробничу діяльність в регіоні, розвиток торгівельно-економічного співробітництва підприємств області та інвестиційну привабливість Луцька та Ковеля.

Сьогодні ж голови РДА та окремі міські голови мали можливість представити й свої регіональні інвестиційні можливості та пропозиції. 

Пізніше учасники форуму працювали по секціях:

- "Транскордонне співробітництво";

- "Інноваційний розвиток ";

- "Ефективні та дієві програми підтримки малого та середнього підприємництва. Досвід Польщі та інших країн".

Крім того, відбулася й прес-конференція для представників ЗМІ. Голова облдержадміністрації висловив сподівання, що "сьогоднішній форум сприятиме посиленню інвестиційної привабливості регіону та налагодженню співпраці  між бізнесовими структурами та інвесторами, що позитивно вплине на економічний розвиток області".
Переглядів: 1087 | Добавив: adm_vrbi | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 2
06.05.2009
2. Camilia [Матеріал]
спасибо, камрад!

31.10.2008
1. Сергій [Матеріал]
Форум пройшов на досить високому рівні. Вцілому враження тільки позитивні.


Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright Admin_VRBI © 2024